Geradicaliseerde neofascist wil alle moskeeën platbranden

brandende-moskeeLangzaam maar zeker laat de neofascistische beweging PVV haar ware gezicht zien. Na jaren van islamofobische haatzaaierij wordt steeds meer duidelijk welke agenda van geweld en religieuze onderdrukking de uitgekotste braakballen van de nationalistische leeghoofden Nederland op willen leggen. Aan de lopende band worden verworven grondrechten door deze dictatoriale beweging aan de kant geschoven, en vervangen door een snoeihard fascistisch beleid, waarin van bovenaf en met harde hand wordt bepaald welk geloof je wel of niet mag aanhangen.

Gisteren bijvoorbeeld kon heel Nederland de inmiddels toepasselijk gladgeschoren kaalkop van Machiel de Graaf aanschouwen, die openlijk opriep tot de vernietiging van alle moskeeën in Nederland. En van zijn arrogante hoofd was duidelijk af te lezen, dat hij het liefst in hoogst eigen persoon en gewapend met sloopkogel en vlammenwerper de islamitische gebedshuizen met de grond gelijk wou gaan maken. En daarmee heb ik niets teveel gezegd toen ik enige tijd geleden al waarschuwde voor een nieuwe Kristallnacht die met dit soort gewelddadige uitspraken wel degelijk op de loer ligt!

Een tsunami van laag opgeleide Flodder-families hobbelt inmiddels als makke lammetjes achter de verwerpelijke ideologie van de neofascisten aan, waarbij zonder schroom en met grote regelmaat wordt opgeroepen om het land “schoon te vegen” en te “reinigen” van de “kakkerlakken” en het “onkruid”. Bijna dagelijks tref ik dit soort racistische braaksels aan op de PVV-blogs. De roep om etnische zuivering zwelt dus aan, zoals wij die sinds de jaren ’30 niet meer meegemaakt hebben!

En hoe lang pikken wij dit nog langer? Hoe lang laten wij ons gijzelen door de met moslimhaat doordrenkte propaganda van een partij die in bijna alle peilingen de grootste van Nederland dreigt te worden? Het is de hoogste tijd dat er een krachtig tegengeluid komt, dat de moslims zich in de Tweede Kamer vertegenwoordigd gaan zien om deze stinkende beerput van nationalistische bloedzuigers van repliek te kunnen voorzien!

nazi-machiel

 

Wat dat betreft kan de nieuwe fractie van de heren Kuzu en Öztürk wel eens uitkomst bieden. Deze twee welbespraakte heren werden zonder pardon en met behulp van onze pseudo-linkse minister Asscher uit de PvdA-fractie gebonjourd, omdat zij het lef hadden om het verharde en verrechtste integratiedebat aan de kaak te stellen. Iets wat driekwart van de PvdA-kiezers al lang in de gaten had door aan te geven spijt te hebben van hun stem in 2012, maar wat blijkbaar nog steeds niet wil doordringen tot de stugge partijtop van de sociaaldemocratische regenten. Ik zou zeggen: Geef minister Asscher als 13e maand lekker een lidmaatschap van de VVD cadeau! Dan kan hij samen met collega Opstelten naar hartenlust optreden tegen multiculturele stichtingen die hij niet vertrouwt!

Tot slot lijkt het me ook verstandig om een multiculturele stichting op te richten voor ex-PVV-ers. Mensen die de moed hebben om er uit te stappen, en middels een re-integratietraject voorzichtig teruggebracht kunnen worden in de multiculturele samenleving van 2014. Want laten we niet vergeten dat deze onnozele zielen ten gevolge van jarenlange neofascistische indoctrinatie in de utopische spruitjesmaatschappij van 1953 hebben geleefd (en geloofd)!

Robert Jean Konrad

Dit bericht werd geplaatst in islamofobie, moslimhaat, neofascisme en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

16 reacties op Geradicaliseerde neofascist wil alle moskeeën platbranden

 1. a melse zegt:

  Ik ben het totaal niet met u eens

  Like

 2. hoerenjong zegt:

  De PVV dreigt de grootste partij te worden omdat Links de islam links laat liggen en eindeloos dramt over zwarte piet.

  Like

  • Leftisright zegt:

   Dat komt natuurlijk omdat de islam géén probleem is en Zwarte Piet wél!

   Like

   • hoerenjong zegt:

    ik heb vanmiddag nog pepernoten van zwarte piet gehad, zal ik van een moslim niet krijgen. En van zo’n veganistische poepluier al helemaal niet. Die gaat eerst een kwartier lullen over hoe slecht die plastic zakjes voor het milieu zijn.

    Like

    • Lekker hoor, knul! Ga maar fijn aan je pepernootjes sabbelen, en laat deze discussie hier maar aan de grote mensen over! Niet in je broek poepen hoor! Anders wordt mama boos!

     Like

     • hoerenjong zegt:

      Het is jou hoogmoed waardoor mensen op de PVV gaan stemmen. Ten eerste heb ik 10000 x zoveel van de wereld gezien dan jij. En ten tweede jaag je een valse oecumene achterna. Een multiculturele samenleving die van onderop groeit, bestaat niet.

      Like

 3. hoerenjong zegt:

  leftisright steunt een valse oecumene. Een echte oecumene komt niet van onderop maar van bovenaf. Maar voordat LeftIsRight dat snapt heb ik eerder de stille oceaan leeg gedronken.

  Like

 4. hoerenjong zegt:

  het is inderdaad tijd dat er een krachtig tegengeluid komt maar het blijft een theologisch probleem. Eigenlijk moeten de christelijke partijen dit samen met links oppakken. Ik ben ervoor dat de islam verboden wordt maar dan wel op een nette manier. Overigens mag het extreme kapitalisme ook verboden worden.

  Like

 5. hoerenjong zegt:

  ik heb weer een ban op Maroc, zo democratisch zijn die moslims. De Linkse flapdrollen hebben een Stockholmsyndroom met de islam.

  Like

 6. hoerenjong zegt:

  Ik voel me MOREEL VERHEVEN boven de linkse flapdrollen met hun ruimdenkende progressieve wartaal. Met hun veganistische hamburgers, hun Yoga cursussen en hun pseudo tolerantie.

  Like

 7. Keet Tippel zegt:

  Geef de keizer wat de keizer toebehoort (belasting, de munt met zijn beeltenis).
  Geef de Christen datgene wat de Christen toebehoort (zijn kerk).
  Geef de moslim wat hem toebehoort (het niet gunnen van een gebedshuis voor de Christen).

  Nu is alles eerlijk verdeeld, de Christen krijgt van de moslim zijn kerk niet en wegens het gelijkheidsbeginsel heeft de moslim dan geen recht op een moskee.

  Like

 8. hoerenjong zegt:

  een christen heeft sowieso geen recht op een kerk. Jezus kwam om een koninkrijk voor de Joden te stichten, geen kerk voor de natiën.

  Like

 9. hoerenjong zegt:

  Allah is gelijk aan de Canaanitische/Fenicische god Baal. Een zeer demonische god die geen tegenspraak duldt. Moet liever vandaag dan morgen worden verwijderd. De Griekse God Apollo is ook Baal.

  * dank je dat je bij Marco Forum hebt geprobeerd om mijn ban op te heffen.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  @ Robert Jean Konrad, ik wil even reageren op wat je schreef over dat “neo-fascisme”. Vindt jij dat ik misschien laag-bij-de-grondse woorden zou gebruiken als ik aangeef dat Machiel de Graaf een afkeer van moslimextremisten en dat niet andersom mag? Dat is bijna net zo erg als je de ene moordenaar ombrengt om naar een andere te gaan in de hoop ervoor beloond te worden? Géén enkele moord, zelfs niet op een verderfelijk figuur (op de nazi Reinhard Heydrich bijvoorbeeld, het hoofd van de SD, die werd vermoord in Praag in 1942), is de moeite van het belonen waard en stel eens voor dat de Russische partizane (haar naam wil ik nog niet eens vernoemen om haar valse dubbelhartigheid) , die tijdens WO II in Wit-Ruslan de nazi Wilhelm Kube had gedood, hierna Stalin had vermoord om haar volk te redden, was ze soms dan ook een heldin geweest? Daar komt nog bij dat ze door haar ondervragers voor hoer(!) was uitgemaakt die met Kube in bed zou hebben gelegen! En ik weet alles af over de plannen die Hitler met de Russen en andere niet-Russen had, waaronder ook moslims ! In feite hadden zowel de Russische bevolking en alle andere minderheden in Rusland géén van tweeën moeten helpen, Hitler noch Stalin, daar je beter kunt vechten voor je eigen vrijheid daar je die nooit cadeau krijgt van verderfelijke tirannen!
  Ik zou bijna vergeten er alleen bij te vermelden dat Adolf Hitler een Oostenrijker was en eigenlijk Adolf Schicklgruber had moeten heten! Diens mogelijke grootvader, de molenaarsknecht Johann Georg Hiedler, was getrouwd met Maria Anna Schicklgruber, Hitlers grootmoeder die haar enige onwettige zoon Alois, Hitlers vader, nooit heeft erkend! En Jozef Stalin (inderdaad een Georgiër) heette in werkelijkheid Josif Vissarionovitsj Dzjoegasjvili! De naam Stalin was een codenaam die hij zichzelf ooit had gegeven!
  En terug te komen op degenen die Rusland of Europa hebben bestuurd in het verleden, er zaten inderdaad een aantal vreemden tussen, waaronder óók Duitsers! Of joden ooit de scepter zwaaiden over Rusland (Lenin was een Kaukasier maar Trotski was wél een jood) is mij niet helemaal duidelijk maar velen van hen waren vroeger oftewel Russisch gezind of Duitsgezind maar zijn door beide volkeren óók altijd door de eeuwen heen wreed vervolgd geweest, waaronder ook moslims!

  Like

 11. ISLAM heeft 1400 jaar geleden de oorlog verklaard, aan alles wat niet-islam is, en dat die oorlog nog immer voortduurt.Deze totalitaire ideologie ziet de wereld als zijnde eeuwig verdeeld in twee tegengestelde kampen: Darul al-Harb (land van vijandigheid, geregeerd door de ongelovigen) en de Darul al-Islam (land van vrede, geregeerd door moslims).Elk land dat niet islamitisch is en niet geregeerd door moslims wordt beschouwd als een land van vijandigheid.Dus,Europa ook!Deze politieke, absolute en totalitaire ideologie,heeft tot doel het religieuze, sociale en politieke leven van de mensheid in alle opzichten te controleren op basis van totale onderwerping aan de leer en het gezag van de Koran/Sharia…

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Wij als christenen hebben de boodschap van de islam goed begrepen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s