Over

Kopje Thee Met Suiker Graag! is een blog dat als primair doel heeft om de neo-nationalistische haat-ideologie te bestrijden, en op te komen voor de vrijheden die wij in Nederland al eeuwenlang kennen in onze multiculturele samenleving. Sinds 2001 staan deze kernwaarden onder druk naar aanleiding van een selecte groep rechts-populistische idioten die met succes het publieke debat hebben gekaapt. Zelfs voormalig linkse partijen zoals de PvdA nemen harder stelling tegen minderheden dan Hans Janmaat ooit gedaan heeft, en daardoor is het hard nodig dat er een tegengeluid komt die het fascistische gedrocht weer in zijn kooi krijgt! KTMSG gaat de discussie aan, erop vertrouwende dat ratio en verstand altijd zullen zegevieren tegenover angst, haat, en de onderbuik.

Robert Jean Konrad.

E-mail: kopjetheemetsuikergraag@hotmail.com

Twitter: http://twitter.com/rjkonrad

6 reacties op Over

 1. laarmans zegt:

  Robert Jean
  Veel succes met je nieuwe blog. Ik sta achter je motieven, want ook ik erger me al jaren aan het ongenuanceerde schelden op een grote groep medelanders met een bepaald geloof. Als watcher van extreem-rechtse sites weet ik dat binnenkort de eerste strontvliegen bij je binnen vliegen.Ik heb namelijk je weblog vermeld op Krapuul. Laarmans wordt niet alleen gehaat, maar ook overal gevolgd.

  Like

 2. herman vogel zegt:

  Omdat niets meer is wat het lijkt, heb ik KTMSG gelink op mijn blog. Succes gewenst!
  http://www.hermanvogel.nl

  Geliked door 1 persoon

 3. De Geest van Pim zegt:

  Beste Volkert van der Graaf,

  We houden je in de gaten.

  Like

 4. Alex zegt:

  Maak eens je gezicht bekent, weten we ook wie dit zieke figuur is.

  Like

 5. jan kokosnoot zegt:

  fin dat jullie vrijheid belangrijk vinden. Heb je al geprotesteerd op Marco forum vanwege de ban die ik kreeg? Ik heb niet gescholden of beledigd, alleen discussie gevoerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s