Duizenden oververhitte moslimhaters trekken plunderend door Keulen

hooligans2Het was weer eens raak dit weekend. De gladgeschoren leeghoofden en zelfverklaarde “cultuurbeschermers” van de beschaafde wereld moesten weer eens zo nodig het slechte voorbeeld geven en een hoop onrust stoken tegen de moslims. Ditmaal was het strijdtoneel Keulen in Duitsland, u weet wel, die stad die samen met Aken niet op één dag gebouwd is, maar die deze in het zwart geklede en de Hitlergroet brengende groep neofascisten klaarblijkelijk wél van plan waren weer in één dag af te breken! Op sociale media was hun Project SS-feestje trouwens al aangekondigd, dus gelukkig kon de Duitse overheid zich terdege voorbereiden op een veldslag, wat de gebruikelijke wijze is waarop deze hersenloze rechts-extremisten hun normen en waarden naar voren wensen te brengen.

hooligans3En de Bondspolitie had zijn handen vol aan de massale toestroom van heetgebakerde nazi-vriendjes die, zoals de bijgevoegde foto’s van dit sfeervolle samenzijn op duidelijke wijze illustreren, de boel letterlijk kort en klein sloegen. Auto’s ondersteboven kieperend, fietsen naar de politie slingerend, vuurwerk en brandbommen door winkelruiten werpend, en veelvuldig met de rechterarm gestrekt hun grote voorbeeld Hitler vererend waren deze ongure lieden duidelijk bezig met het opkomen voor de normen en waarden van hun samenleving, dat staat buiten kijf! Vol van weemoed en nostalgie verlangen zij terug naar de Kristallnacht, waarvan ik in een vorige column al heb voorspeld dat die er wellicht spoedig weer ten tweede male aan zit te komen!

Wat me er trouwens aan herinnert om de oude karabijn van mijn grootvader weer onder het spinnenrag vandaan te halen en eens flink op te poetsen, omdat deze trouwe kameraad die hem in de Tweede Wereldoorlog grote diensten heeft bewezen ter verdediging tegen de nationalisten wel weer eens van pas zou kunnen komen! En als er dan toch fascisten doorzeeft moeten worden, dan kan dat natuurlijk maar beter met een glanzend opgepoetste enkelloops, dat ligt toch veel prettiger in de hand!

hooligansMaar alle nazis op een stokje, het blijft natuurlijk een uiterst curieus verschijnsel, dat diegenen die altijd het hardst roepen om cultuurbeschaving en oude normen en waarden dezelfde raddraaiers zijn die de boel kort en klein slaan, uit naam van de westerse beschaving! Dan waren die brave bebaarde jongens met die ISIS-vlaggen uit de Schilderswijk toch een stúk vredelievender! Want als ik dan tóch met één van deze beide groepen een kopje thee zou moeten drinken, dan doe ik dat uiteraard het graagst met deze beheerste en zeer rustige buurtbewoners, die zelfs te netjes waren om ook maar één paardenbloem te vertrappen in hun keurige wijk! Want dat er daar een totaal andere sfeer heerste dan vandaag bij die agressieve vandalen in Keulen, dát mag voor de begrijpende lezer inmiddels toch wel duidelijk zijn!

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in moslimhaat, neo-nationalisme en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

20 reacties op Duizenden oververhitte moslimhaters trekken plunderend door Keulen

  • Monalisa zegt:

   Goed het filmpje bekijken wat u schrijft daar ben ik het totaal niet mee eens er lopen zelf buitenlander tussen, (Het was weer eens raak dit weekend. De gladgeschoren leeghoofden en zelfverklaarde “cultuurbeschermers” van de beschaafde wereld )

   Like

 1. laarmans zegt:

  Heer Konrad
  Als watcher van extreem-rechtse en eng-nationalistische websites, waaronder ik ook E.J. Bron reken, was ik verbaasd dat u met uw comment door de moderatie kwam en dat u niet stijfgescholden en vervloekt op zwart werd gezet, maar wat niet is, kan nog komen. Als debutant op deze site was het u waarschijnlijk niet opgevallen dat de scootmobielbrigade en het rollatorleger van E.J. Bron uit halve fascisten,moslim- en andere vreemdelingenhaters, gristengekkies, Vlaamse neo-nazi’s en een psychopaat uit een griebusbuurt in Amsteram-Oost bestaat. Zeker de helft van alle comments bestaat uit het oproepen van geweld tegen moslims, de politieke elite en uiteraard de linkse landverrajers. Van Duitse kaalkoppen, tattoos,kistjes en ander tuig kun je lijfelijk geweld verwachten, van de bejaarden van E.J.Bron, de maatschappelijk uitgeschetenen, is geweld nicht im Frage. Toch blijven ze schelden en oproepen tot deportatie en vernietiging. Elke vorm van geweld wijs ik af en daarom verbaast het me dat u hierin meegaat met uw enkelloops glanzend schoongemaakte opa-geweer. Ik vermoed sterk dat u er genuanceerde, onderbouwde meningen op na houdt en zich niet laat leiden door het bruine goedje in uw onderbuik. De onderbuik van extreem-rechts, eng-nationalisme moeten we bestrijden met feiten,argumenten en onderbouwde meningen en niet met een opa-geweer waar hoogstwaarschijnlijk alleen losse flodders uitkomen.

  Like

  • Heer Laarmans,

   Ik weet precies wat voor types er op de website van EJ Bron rondstruinen omdat ik net als u dit soort bedenkelijke communities met een schuin oog in de gaten houd. En zoals u kunt lezen onder één van mijn andere artikelen heb ik de eerste aankondiging voor het vroegtijdig beëindigen van mijn leven ook al binnen. Maar het ligt niet in mijn aard om me door dit soort taal te weerhouden om alle leugens die er op dit soort blogs verspreid worden te weerspreken.
   Overigens wil ik nog wel vermelden, dat voor het bestrijden van extreem-rechts het wapen van onderbouwde argumentatie helaas niet altijd afdoende is, waarvan het bovenstaande artikel ook weer een voorbeeld is. De verdediging tegen de nationalistische ideologie, zo leert de geschiedenis, zal in sommige tijden niet altijd geweldloos kunnen verlopen. Mijn grootouders zouden daarover kunnen meepraten.
   Maar deze uiterste middelen mogen natuurlijk pas dán ingezet worden, als alle andere opties geprobeerd zijn en gefaald hebben, en in geval bijvoorbeeld het PVV-partijprogramma in landelijk beleid wordt omgezet, met alle gevolgen van dien.

   Like

  • hoerenjong zegt:

   heej Laarmans, is dat je sinterklaasgedicht?

   Like

 2. Jantje zegt:

  Dit zegt meer dan genoeg:
  http://www.thereligionofpeace.com/
  dat is slechts de laatste 13 jaar.
  Maar het duurt nu al 1400 jaar.
  1400 jaar haat.
  Links denkt dat vertroetelen helpt, maar het is alleen maar het voeren van een krokodil.

  Like

  • Duurt al 1400 jaar? Dan ken je de geschiedenis van de islam niet.
   Lees bijvoorbeeld eens:
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Islamitische_gouden_tijdperk

   500 jaar lang was de islamitische beschaving het centrum van wetenschap, kunst, en een voorbeeld voor de moderne beschaving van die tijd! Die periode was van 700-1200. In diezelfde tijd sloegen wij in Europa elkaar de koppen in en werden de ongelovigen hier gevierendeeld, levend verbrand, of als heks met een steen om hun nek verzopen! En dat alles in naam van het christendom!

   Geliked door 3 people

   • Jantje zegt:

    Ik ken de geschiedenis van de islam maar al te goed. Het begon met Mohammed die uit Mekka moest vluchten naar Medina en later terug kwam om oorlog te voeren.
    Mohammed heeft slaven gehouden, een kind gehuwd, Joden (laten) vermoorden) oorlogen gevoerd, list en bedrog gebruikt.
    Hoe kan je zo,n slecht iemand nu volgen?
    Tot op vandaag de dag gaan ze door, tot en met dat ze hun eigen geloofsgenoten de kop af hakken en/of als slaaf gebruiken. Er is niets veranderd in die 1400 jaar. En de mohammedaanse wetenschap is een fabeltje, die is er nooit geweest: http://wikiislam.net/wiki/How_Islamic_Inventors_Did_Not_Change_The_World
    En is er nu nog steeds niet. Terwijl de oliestaten onschatbare vermogens hebben, hebben ze er nog nooit wat goeds mee gedaan, zoals bijvoorbeeld goed onderwijs, het opnemen van vluchtelingen, want 90% van de vluchtelingen zijn mohammedaan, las ik van de week nog.
    De ECHTE hulp aan de islamieten komt meestal uit het westen. En zelfs dan moet het rode kruis vervangen worden door een rode halve maan.
    V.w.b kunst, komen ze niet verder dan een aantal simpele figuren. Dat is heel wat anders dan de prachtige geïnspireerde westerse kunst.
    Noem me 1 islamitisch lied dat in de buurt kan komen van een symfonie van Beethoven?
    Of een werk van Mozart, Mendelssohn, Dvorak, Bach, des noods The Beatles en noem ze maar op. Is er niet. Nobelprijswinnaars: amper.
    Het is een intrinsiek slecht geloof. Ik bewonder de devotie van die mensen, maar ze worden voor de gek gehouden.
    Ze aanbidden een maangod (staat voor dood, want de maan is een doods ding). Dit blijkt ook uit hun symbool, de halve maan. Verder aanbidden ze een stukje meteoriet, ook een doods ding.

    Geliked door 1 persoon

  • Leftisright zegt:

   Jantje, laten we het dan ook even over de reputatie van de nationalisten hebben, en waar zij zich allemaal in het verleden aan schuldig hebben gemaakt. Dan kan ik ook nog wel een leuk lijstje uit de kast toveren! Iets met Holocaust en zo, wel eens van gehoord?

   Dus deze demonstranten doen allemaal heel schijnheilig en hypocriet door met het vingertje naar “de islam” te wijzen, en tegelijkertijd lopen ze met hun rechterarm omhoog! Duidelijk gevalletje van de pot verwijt de ketel!

   Geliked door 2 people

   • Jantje zegt:

    U doelt met nationalisten op de SP, neem ik aan? Of Mao, of Pol Pot of Stalin.
    O nee u heeft het over de NationalSOCIALISTISCHE Deutsche Arbeiterpartei .
    De kogels komen meestal van links. Atheïsten hebben de laatste 100 jaar de meeste doden op hun geweten. Zelfs meer dan de mohammedanen.

    Like

    • Leftisright zegt:

     Uit je antwoord concludeer ik dat je het eigenlijk dus wel begrijpt. De NSDAP was een fascistische, en dus RECHTSE partij. Top-down structuren in de politiek zijn namelijk per definitie rechts, waarbij vaak één dictator samen met een groep vertrouwelingen de bevolking onder de duim houdt. Links betekent juist het tegenovergestelde, dat de beweging van onderaf komt, uit de onderklasse van de bevolking dus. Het wordt dus niet van bovenaf opgelegd, maar ontstaat vanuit een onrechtvaardigheidsgevoel wat leeft in de samenleving zelf.

     Like

     • jantjeuitnl zegt:

      Je brengt het leuk.
      Jouw redenering is identiek aan die van de moslims die zeggen dat ISIS niet de echte islam is (dat is ze wel. ze voeren de Koran tot op de letter nauwkeurig uit).
      Links is failliet sinds de val van de Sowjet-Unie. Het is een model dat NIET werkt. Dit wordt keer op keer op keer bewezen door diverse verderfelijke regimes.
      De meeste van deze regimes kwamen van onderaf.
      Alleen in de bijbel wordt gesproken over het paradijs. Hier op aarde bestaat zoiets niet, daarvoor zijn hier te veel negatieve invloeden (meestal menselijke invloeden).

      Like

     • Leftisright zegt:

      Je bent duidelijk een geval van ernstig top-down denken.
      ISIS en de Sovjet-Unie zijn top-down structuren met leiders die van bovenaf de bevolking hun wil opleggen. Ruimte voor eigen interpretatie en expressie is er niet. Ook zelf-kritiek is in dat soort landen uit den boze. Dat zijn typisch rechtse top-down verschijnselen, oftewel een kleine groep bepaalt voor de rest wat goed voor ze is.
      Dat jij gelooft in een “ware islam”, wat dat ook moge zijn, zegt wat dat betreft al genoeg. Die bestaat namelijk niet. Je bent een typische zwart-wit denker, die de wereld verdeelt in de goeden en de kwaden. Dat is ook typisch rechts. “Wij tegen zij.” Vijandbeelden creëren, en het geloof in een utopisch paradijs waarin alleen plaats is voor “de goeden”.

      Like

     • jantjeuitnl zegt:

      Iedereen zijn gang laten gaan, anarchisme zeg maar, is ook geen optie. Wie bepaalt er dan wat goed en slecht is?
      Zelf denk ik dat de linksen in utopia geloven. Keer op keer blijkt dat daar niets van terecht komt. Er komen altijd mensen boven drijven die niet tegen de weelde bestand zijn. Voorbeelden genoeg van linkse regimes die niet deugen. Allemaal ontstaan vanuit de arbeiders. Zonder uitzondering, mag ik wel zeggen.
      Islamisme en socialisme hebben zeer veel gemeen met elkaar, vandaar dat je dit in de politieke partijen ook terug ziet. Er zitten zeer veel mohammedanen bij linkse partijen zoals Groen links, PvdA en SP. Gewoon omdat ze hetzelfde najagen, namelijk dat de staat het wel voor de arbeiders bepaalt.
      Dat top-down denken van jouw is typisch links en niet rechts.
      5 jaren plannen zijn een linkse uitvinding, waar, natuurlijk, nooit wat van is terecht gekomen.
      In de VS is eigen interpretatie en expressie nog wel het meest gewaarborgd. Kijk maar hoeveel mensen er graag heen emigreren. Alleen daar gaat het niet op andermans kosten. Dat spreekt mij wel aan. In socialistische landen, ook in Nederland, mogen de arbeiders opdraaien voor de hobbyprojecten van anderen.
      Dat vind ik zelf geen goed idee. Volgens mij is dit het bevorderen van decadentie.
      Verder creëer ik geen vijandbeelden en heb ik nergens gezegd dat ik in de “ware-islam” geloof. Er is maar 1 islam en dat geloof deugd niet.
      De mensen die dat geloof aanhangen zijn dezelfde mensen als jij en ik, maar het is een gevaarlijk geloof voor de hele wereld en vooral voor henzelf.
      Mohammed is namelijk een zeer slecht voorbeeld, waar je als nadenkend mens niet achteraan zou lopen. Veel verzen uit de koran zijn zeer verwerpelijk. Vandaar dat men vanuit de top van de islam met man en macht probeert te voorkomen dat men zelf gaat nadenken, door boeken te verbieden, islam studies te verbieden enz.
      Ik neem aan dat jij ook weet dat 73% van de Nederlandse moslims de Isis steunt?
      Dit was een onderzoek van de Volkskrant, die meestal positief over moslims is.
      en weet je waarom dit maar 73% is? Dat is omdat er ook nog sjiieten wonen in Nederland. Die zijn, vanzelfsprekend, tegen. het onderzoek was in 2013 en toen waren de barbarijen van Isis al bekend. Wat ik maar wil zeggen , er is maar 1 islam.
      Verder bepaal ik echt niet wie er goed of slecht is. Dat is aan God voorbehouden.
      Ja, ik geloof in God de Vader.
      Maar iemand die een ander mens dood heeft een probleem als je het mij vraagt. Islamiet of niet.

      Like

     • Leftisright zegt:

      Dat bedoel ik dus, tegenover het bepalen wat goed en slecht is stel je gelijk het tegenovergestelde, anarchisme. Je denkt in extremen. Er bestaat ook nog zoiets als we in Nederland hebben, sociaal-democratie. Dat betekent een combinatie van liberalisme en socialisme. En zodra één van die twee het over neemt van de ander gaat de samenleving ten onder.
      Dictaturen zijn trouwens lang niet allemaal ontstaan vanuit de arbeidersklasse, ook heel veel dictators zijn voornamelijk met de steun van de rechtse middenklasse aan de macht gekomen. In West-Europa is dit zelfs met alle dictators het geval geweest.

      Islamisme heeft natuurlijk NIETS met socialisme te maken, omdat socialisme staat voor gelijkheid van alle burgers ongeacht sekse, geloof of afkomst. Daar denken de islamisten wel wat anders over! Dat zijn juist conservatieve rechtse gelovigen die terug willen naar het verleden! Dat er veel moslims bij linkse partijen zitten, komt omdat die partijen de discriminatie, ongelijkheid en sociale achterstand van die groepen erkennen, in plaats van steeds maar met het beschuldigende vingertje te wijzen dat ze moeten integreren. Integratie komt van twee kanten, dat begrijpen de rechtsen vaak niet. Bij rechts is “de ander” altijd de schuld van alle problemen in de samenleving, zelf-kritiek kennen ze daar vaak niet.
      Vijfjarenplannen zijn een verschijnsel uit de vorige eeuw, en bovendien kwamen ze alleen voor in de Sovjet-Unie, niet in onze sociaal-democratie. Ik heb de laatste jaren niemand bij links horen praten over de invoering daarvan, dus dat is onzin.

      Ik zou helemaal niet graag naar de VS willen emigreren, en vele mensen in Nederland denken daar met mij hetzelfde over. De VS is een sterk gepolariseerde samenleving, niet alleen tussen arm en rijk maar ook tussen links en rechts. De algemene levenshoudiung daar is dat je je eigen leven moet “verdienen”, als zouden mensen er voor gekozen hebben om geboren te worden. Dat is niet zo. En het is natuurlijk ook niet zo dat Nederland een socialistisch land is. De VVD is hier de grootste partij en levert de premier, dus hoezo socialistisch land?

      “Er is maar 1 islam en dat geloof deugd niet.”

      Dus je gelooft toch wél in de ware islam, want je zegt immers dat er maar één van is. In tegendeel, er zijn vele vormen van islam, die elkaar al eeuwen bestrijden, net zoals er ook vele vormen van christendom zijn. En op de één of andere raadselachtige wijze denken al die verschillende groepen weer dat toevalligerwijs juist zij de enige waarheid in pacht hebben.

      “maar het is een gevaarlijk geloof voor de hele wereld en vooral voor henzelf.”

      Geloven is nooit gevaarlijk, integendeel. Het idee dat geloven gevaarlijk is is juist gevaarlijk. Mensen die dat vinden willen namelijk de gedachtepolitie invoeren die gaat controleren of je wel het juiste geloof hebt. Want dat is immers nodig als je geloven gevaarlijk vindt!

      “Ik neem aan dat jij ook weet dat 73% van de Nederlandse moslims de Isis steunt?”

      Wat is er mis met het steunen van een rebellengroep die een dictator verdrijft? Het is niet meer dan logisch dat je dat steunt. Assad heeft genocide gepleegd op de soennitische bevolking daar, dus ik heb er óók veel begrip voor dat de mensen hem weg willen hebben! En aangezien dat met vreedzame middelen niet gelukt is, probeert men dat nu met geweld, om de eigen bevolking te beschermen tegen de bommen van het regime.

      Like

 3. hoerenjong zegt:

  argumenten? Met een standaard V&D bijbel in de hand zeker en vooral niet de grondtekst die Paulus gebruikte. Ik voorspel dat de volgende NSB van links komt.

  Like

 4. hoerenjong zegt:

  linkse NSB mogen we net zo in de gaten houden als de rechtse NSB; oh ja, ik heb een ban op forum Maroc; zal wel door hun vrijheid van meningsuiting komen.

  Like

 5. hoerenjong zegt:

  als je een vent met kloten en tieten bent dan vraag je op Forum Maroc waarom ik een ban heb; als je de vrijheid van meningsuiting zo hoog in het vaandel hebt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s