Seks met tekenfilm-figuren mag niet meer

sweetieGisteravond tijdens het kijken naar Disney’s Alice in Wonderland heb ik me nog maar eens flink seksueel opgewonden en me stevig verlekkerd op dat kleine blonde meisje in haar blauw-witte jurkje, want binnenkort mag dat blijkbaar niet meer. Ook heb ik er een stapel oude Donald Ducks bij gepakt, en de pagina’s, waar ik Lizzy, Juultje en Babetje tijdens vele onzedelijke uitspattingen met zijn drieën lekker en zonder schroom of schaamte aan elkaar heb doen kleven heimelijk verborgen in een oude doos, want het zou tegenwoordig zo maar eens kunnen dat de politie een inval komt doen, en mij arresteert op basis van het misbruiken van hulpeloze cartoon-minderjarigen.

U heeft inmiddels ongetwijfeld begrepen dat hier gaat om de zaak “Sweetie”. U weet wel, dat virtuele meisje van negen die met haar virtuele leeftijd op een virtuele manier nog niet wilsbekwaam is en dientengevolge in de echte wereld beschermd moet worden tegen virtueel misbruik omdat ze er anders wel eens een virtueel trauma aan over zou kunnen houden. En in de nieuwsberichten heb ik ook al kunnen constateren dat haar leeftijd na al die maanden vooronderzoek inmiddels is aangepast naar tien jaar, want per slot van rekening worden ook kleine virtuele meisjes vanzelf groot!

De bizarre consequentie van dit onvoorstelbaar belachelijke vonnis is nu natuurlijk, wat dit voor gevolgen gaat hebben voor de strijd tegen kindermisbruik. Want de focus komt op deze manier natuurlijk volledig op de verkeerde plaats te liggen! In plaats van het bestrijden van misbruik van échte kinderen, gaat men nu op pedo-jacht, een tactiek die aantoonbaar een averechts effect heeft op het doel, namelijk kinderen beschermen tegen misbruik! Wie er aangepakt moeten worden, zijn niet de pedofielen die op hun zolderkamer zitten – laat ze daar lekker zitten zou ik zeggen, want daar kunnen ze geen kwaad – maar nou juist de ouders of andere volwassenen die die kinderen doelbewust voor de webcam zetten om geld aan ze te verdienen! Niet alleen is dit een vorm van kindermisbruik, maar het gaat ook nog eens over kinderarbeid!

Daarom pleit ik ervoor, om subsidies te verstrekken aan chatrooms die virtuele kindertjes aanbieden, om zodoende de pedofielen gecontroleerd en zonder gevaar voor de maatschappij aan hun trekken te laten komen. Met andere woorden, mensen die zich verlekkeren aan het virtuele meisje “Sweetie” zouden daar niet voor bestraft, maar juist BELOOND moeten worden! Dankzij deze pedofielen wordt de wereld immers weer een stukje veiliger!

Ik hoop daarom dan ook vurig, dat Sweetie al haar virtuele zusjes en vriendinnetjes over kan halen om net als haar ook hun blote minderjarige tekenfilm-lijfjes aan te bieden aan al die miljoenen pedofielen die zich vervolgens onbegrensd en met hun van het rood doorlopen geile pedo-ogen aan hen kunnen verlekkeren, en zodat ze tevens indirect geholpen kunnen worden zonder dat er ook maar één kind in de échte wereld daar de dupe van wordt! Want uiteindelijk is dát het doel waar we met zijn allen blij van worden!

Robert Jean Konrad

Dit bericht werd geplaatst in pedofielen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Seks met tekenfilm-figuren mag niet meer

 1. Pingback: Seks met tekenfilm-figuren mag niet meer | Kopje thee met suiker graag!

 2. rommelig zegt:

  Idioot.

  Like

 3. Kamiel Choi zegt:

  Robert Jean heeft zeker een punt. Zijn nuchere, doelgerichte houding is iets waar veel mensen wat van kunnen leren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s