De laatste stuiptrekkingen van Zwarte Piet

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Zwarte Piet ligt op de grond. Hij is stervende. Nog een paar flinke trappen tegen zijn racistische hersenpan en hij is dood. En eigenlijk hebben we Zwarte Piet al veel te lang door laten etteren op onze tere Nederlandse kinderzieltjes. De jaren zestig van de vorige eeuw waren een mooie tijd geweest om Zwarte Piet dood te maken. Dan hadden we nu niet zo veel last van hem gehad. Nog een halve eeuw lang heeft Zwarte Piet zijn destructieve werk kunnen doen in de Nederlandse samenleving, en daardoor zitten we nu met de zware last dat de meerderheid van de bevolking gebukt gaat onder de ontkenningsfase die de niet te vermijden discussie die vroeg of laat zou losbarsten heeft ontketent. Zelfs al vloeit het bloed met liters uit het Pietenlijf, dan nog hebben de Pietitie-ondertekenaars niet in de gaten dat het niet de vraag is óf Zwarte Piet dood gaat, maar wannéér! De grafsteen is nota bene al besteld, en tóch blijft de Nederlandse bevolking zich massaal vastklampen aan deze 19e eeuwse slaven-traditie.

En in een wanhopige poging om Piet van de ondergang te redden hebben de nationalistische pro-slavendrijvers van Leefbaar Rotterdam nu zelfs de lantaarnpalen opgesierd met negerslaven, alsof dit soort Ku Klux Klan-achtige acties het leven van Zwarte Piet maar één dag zou kunnen verlengen! Sterker nog, dit zal allen nog maar meer woede oproepen. In ieder geval kan ondergetekende melden, dat als ik in mijn stad zo’n wanstaltige provocatie zou tegenkomen, onherroepelijk de fik in zo’n pop gaat! Op de brandstapel met Zwarte Piet! De verkoolde rode lippen, het smeulende kroeshaar, en de half gesmolten oorringen zullen een prachtig symbool zijn van de tot as vergane Pieten-glorie.

En hoe mooi zou het zijn, als onze minister-president persoonlijk op een zeepkist zou klimmen, en aan het volk de vraag zou voorleggen: “Willen jullie hier in deze stad, en in heel Nederland meer of minder Zwarte Pieten?” en dat dan alle toehoorders dit met een daverend “Minder! Minder! Minder!” zouden beantwoorden? En ik sluit zelfs niet uit, dat we in de nabije toekomst op 5 december kunnen genieten van publieke Pieten-verbrandingen, of het in ere herstellen van het kielhalen, waarbij Zwarte Pieten met handen en voeten gebonden driemaal onder de stoomboot door worden gehaald! Prachtige Hollandse tradities die uiteraard nooit afgeschaft hadden mogen worden!

Dus hopelijk is de Pieten-terreur nu snel ten einde, dan kan iedereen weer verder met zijn leven. Dan kunnen de kindertjes weer ongestoord hun schoentje zetten zonder bang te zijn dat er ongewenste racistische stijlfiguren over de daken heen banjeren. Dan kan de intocht weer veilig plaatsvinden zonder scherpschutters op het dak die de neo-nazis op afstand moeten houden, en boven alles hoef ik dan niet meer ’s avonds laat de straat op om persoonlijk de lantaarnpalen aan te steken!

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in Zwarte Piet. Bookmark de permalink .

5 reacties op De laatste stuiptrekkingen van Zwarte Piet

 1. Pingback: zwarte piet gelul

 2. Ed Smits zegt:

  Zwarte Piet is nog nooit zo levend geweest. Mensen doen onderzoek naar en kennis op over Zwarte Piet. Het lijkt de LOI wel. En zo meteen weet iedereen dat Zwarte Piet niets met het koloniale verleden te maken heeft.

  Like

  • Hopelijk wordt er veel onderzoek gedaan, want des te sneller komen de mensen er achter dat Zwarte Piet een product is van de slavernij-discussie uit de 19e eeuw, en dus NIETS te maken heeft met de Sinterklaas uit de 4e eeuw!

   Like

 3. Ellen Konne zegt:

  Jihadisten probleem!

  De oorzaak van jihadisme is de verplichting om de jihad te voeren, maar de machtigste politici willen dit waarheid niet inzien. De oorzaak van jihadisme zien we dagelijks. Natuurlijk spelen islamitische doctrines een centrale rol in de verspreiding van het jihadisme. De meeste moslimjongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Bijna 85% van de moslimjongeren vindt het belangrijk om moslim te zijn en wilt vechten als iemand kritiek heeft over de islam. Jihadisme, islamitisch terrorisme is een politieke ideologie en is levensgevaarlijk voor het westen! Wij hebben ooit simpele zielen binnengehaald en die hebben een enorme salafistische massa beweging veroorzaakt! Dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe Moslims binnen en beschouwen ze Nederland als hun nieuwe prooi!

  De oorzaak van jihadisme is de haat tegen het westen die er vanaf zuigeling word ingepompt door opvoeding en imam in de moskee. Systematisch gehersenspoelde jongeren voelen zich superieur ten opzichte van Nederlanders. Motivatie voor de Jihad bij islamitische jongeren is zorgelijk hoog: 81% van de jongeren vindt in meer of mindere mate dat moslims via heilige oorlog meer macht moeten krijgen dan anderen in Nederland en 86% van de moslimjongeren is het in meer of mindere mate eens met de stelling dat Nederland moet worden overgenomen…Het Jihadisme stoelt op de islamitische religie. Dat dit Jihadisme nu zo zeer manifest wordt komt door de bevolkingsexplosie, die een stuwmeer van overtollige, ledige jongemannen heeft voortgebracht. Die vinden in hun religie een rechtvaardiging om zo te keer te gaan. Kortom: we zijn er nog niet klaar mee en kunnen volksverhuizingen tegemoet zien. Onze politici? Snappen er niks van.

  Het islamitische verovering lust als de belangrijkste voedingsbodem voor Jihadisme.

  Hoewel er inderdaad jihadisten zijn die niet in ongelijkheid zijn opgegroeid, kan het niet geheel weggepoetst worden als voedingsbodem voor bekering tot het fundamentalisme. Voor sommige terroristen is het feit dat zij niet in westerse luxe kunnen leven reden om zich aan te sluiten bij militante islamitische organisaties…Moslims in alle Europese staten staan voor het merendeel achter de jihadisten. Ze hebben maar één doel Europa islamiseren. Machtigste Politici willen dit niet inzien en demoniseren de rest. Want dagelijks komen in heel Europa duizenden en duizenden nieuwe moslims binnen. Europa gaat kapot door de EU leiders die van mening zijn dat al deze moslims hier kunnen blijven wonen. In de toekomst zullen heel veel moslims het voor niet-islamieten heel moeilijk gaan maken.
  Grote meerderheid van de moslims in Nederland is van mening dat zwakke Nederland uiteindelijk via jihad overgenomen kan worden. Overal megamoskee bouwen is een voorbereiding van Jihad die een heilige plicht is voor de Moslims!

  In de PR activiteiten van Boko Haram en Somalische Al-Qaeda afdeling Al-Shabaab, zijn in Nederland gebouwde moskeen met hoge minaretten te zien! Omdat hoge moskee minaretten door de analfabete moslims gezien worden als bewijs van verovering, willen de jihadisten op deze manier Afrikaanse moslims mobiliseren richting Nederland! Al Qaida in Jemen (Aqap), Al-Shabaab in Somalië, Boko Haram in Nigeria en Al Qaida in Noord-Afrika (Aqim), IS in Libie, allemaal willen miljoenen moslims naar EU landen verplaatsen. Jihad organisaties willen via massa immigratie de meerderheid krijgen in Europese landen om hun doelen te bereiken.
  In de nieuwste propoganda films van Boko Haram wordt Nederland afgeschilderd als een afvallige land met massaal bekeerlingen, duizenden moskeen en miljoenen hoeren. Via deze weg willen de jihadisten nog grotere migratiegolven tot stand brengen!

  Van den vreemden zijn er 80 000 Somalieers toegelaten in Nederland die binnekort zich weer gaan verdubbelen… Ze gaan niet naar olie rijke salafistische landen! Dankzij CDA, VVD en PvdA, hebben deze brutale moslims een vaste voet in Nederland! Somalische salafisten die “politiek asiel” vragen, steunen Al-Shabaab, een jihadistische organisatie die samenwerkt met Boko Haram. In de toekomst vormen deze banditten een grote gevaar voor Nederland!

  Deze Jihadisten komen niet uit de hemel, Islam als verovering- ideologie beveelt voor de Jihad…Jihad is een kernwaarde van hele islamitische politieke-militaire systeem. Een voedingsbodem is bodem waarom het goed toeven is, waarop de plant gedijt, een bodem die alle noodzakelijke elementen bevat voor fantastische groei. Zo’n voedingsbodem zijn onze wegkijk-politici, met D66 en PvdA als lichtend voorbeelden…Zolang islam zich verder wilt uitbreiden, ontstaat een voedingsbodem voor jihadisme en hoe meer moslims in Nederland, hoe erger het wordt…
  Als er genoeg moslims zich in een prooiland zich verzameld hebben, beginnen ze met hun Jihad. Deze opvatting is met de immigratie meegekomen en wordt dagelijks gevoed via satelliet, internet en imams in de moskeeën. Hun succes is mogelijk omdat de belangen van hun aanhangers momenteel parallel lopen. Vroeg of laat zullen de spanningen, tegenstellingen tussen invallers en lokale bevolking echter tot uitbarsting komen. De overheid door domheid geregeerd heeft de meest absurde overeenkomsten ondertekend waar ze met een uitzondering niet onderuit kunnen. Massa verzameling van de islamieten is het grootste gevaar voor de vrije wereld.

  Nederlandse maatschappij is hopeloos verdeeld en moslims enclaves worden steeds groter. Turken willen eigen moskeen, Somaliërs willen eigen kazernes en niet alleen Marokkanen maar alle andere Arabieren willen ook eigen aparte moskeen met de hoge minaretten bouwen in Nederland!

  Versterking van salafisme in Nederland gaat immers gewoon door, ondanks voortdurende waarschuwingen van islamkenners in binnen- en buitenland, honderden boeken, honderdduizenden artikelen op internet, en zelfs ondanks ISIS, dat elke dag weer laat zien wat jihad nu eigenlijk precies de kern van Islam is. Niemand zo blind als politici die niet willen zien.

  De belastingen zijn veel te hoog waardoor het vertrouwen volledig is verdwenen bij de burger. Banen staan op de tocht, flexwerken is een ramp waardoor huizenmarkt op slot! Een kind kan begrijpen waar het wringt. Daar ligt het werkelijke probleem en daar doet dit kabinet niets aan. Helemaal niets!
  Grote meerderheid van de moslims is werkloos, kansloze analfabeten zitten massaal in de uitkeringen en kosten miljarden! De islamisering, de salafistische verbreiding, jihadistische voedingsbodem, wordt alleen nog erger…
  Nederlandse volk wilt niet alleen de uitstoot, maar ook geen voedingsbodem van Jihadisme in Nederland! 
  We hebben nu onderhand al zoveel politici kunnen betrappen op geheugenverlies. En het Nederlandse volk is er helemaal klaar mee.

  Salafistengedogers PvdA, GL, CDA en D66 willen hun vijandelijke immigratiebeleid niet veranderen. Dit is wat ISIS en andere jihadisten graag willen! Een overbevolkte land dat uiteindelijk ten onder zal gaan aan de islamitische massa-immigratie dat toegestaan is door de stomme Politiek. Nog een paar decennia dan is er brutale islam die overheerst. De kinderen die nu opgroeien krijgen het zwaar.

  Nederland heeft niets aan mensen als politici die zich verschuilen achter de EU of VN en zelf het politiek correcte hoofd ophouden.

  We zijn het zat! En wij willen ons land terug!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s