De retro-fascistische agenda van de moslim-verdelgers

Kristallnacht_2014Uit honderden Haagse kelen schalde het, “Minder! Minder! Minder!”. Het is 12 september 2012, en de PVV heeft alweer een verkiezingsnederlaag geleden, en dus moet de zich roerende achterban tevreden gesteld worden met stevige taal. En stevig, dat was het. De Grote Geblondeerde Leider beloofde zijn achterban om het aantal Marokkanen te gaan verminderen, en wel door zogenaamde “vrijwillige remigratie” naar Marokko. Een plan dat ongetwijfeld uit de koker is gekomen van de partijsecretaris en tevens neo-rechtse propaganda-architect Martin Bosma. Veel van zijn ideeën heeft hij rechtstreeks gekopieerd van nazi-topman Joseph Goebbels. De in 1942 gehouden Wannseeconferentie bijvoorbeeld, had tot doel om de Joden er van te overtuigen dat zij niet in Duitsland thuishoorden. Net zoals de PVV in 2014 de moslims er met alle macht van probeert te overtuigen, dat voor hun islam in Nederland geen plaats meer is. Ook in nazi-Duitsland werd een “vrijwillige migratie” van de Joden voorgesteld door de partijtop, een eerste stap richting de Joden-vervolging met de dramatische gevolgen waarvan wij allemaal de uitkomst kennen.

Anno 2014 is er gelukkig geen sprake meer van Jodenwijken, en bijbehorende razzia’s die in die tijd veelvuldig plaats vonden om het rijk te “zuiveren” van het onkruid. Maar wel hebben we nu in ons land een partij, die speciale wijken wil gaan inrichten (“tuigdorpen”) om moslims weg te stoppen. Ook hebben partijleden geopperd om hoofddoekjes en andere religieuze uitingen te verbannen uit het openbare leven, bijvoorbeeld bussen in Noord-Holland. En niet te vergeten is de nieuwe rechtse hobby het “paspoorten afpakken” van in Nederland geboren Nederlandse moslims een ongekend populaire maatregel onder de rechtse neo-nationalisten om de moslims daarmee verder onder druk te zetten het land te verlaten.

We nemen een grote stap verder. Het is 20 september 2014. Er zijn grote demonstraties aangekondigd door de multiculturele Schilderswijk. De nationalistische haat-imam Geert Wilders heeft aangekondigd demonstratief en met veel vlagvertoon de Schilderswijk te gaan “heroveren” op de aldaar woonachtige moslims. En hij krijgt daarbij steun uit (on)verwachte hoek! Heel extreem-rechts, van de antisemitische neo-nazis van de NVU tot en met de islamofobe zelfverklaarde vaderlandsverdedigers van Pro Patria zullen de gelederen sluiten en de strijdbijl begraven om gezamenlijk op te trekken richting het zogenaamde “kalifaat” wat daar gevestigd is. De burgemeester roept een noodverordening uit, maar zullen de verenigde extreem-rechtse partijen daar ook maar één centimeter voor willen wijken? Voor de erfgenamen van de fascisten ligt er immers een hoger doel in het verschiet: De moslimwijken moeten heroverd worden en daarvoor heiligt het doel de middelen! Kristallnacht 2.0 zeg maar. En ditmaal zijn de moslims de pineut. Sinds 2001 en de aanslagen op de Twin Towers is het al duidelijk dat zij door vele westerlingen als “het nieuwe gevaar” worden gezien. Bij het woord “moslim” denken veel Nederlanders al gauw aan lange baarden, afgehakte hoofden, intolerantie, en vooral veel zelfmoord-terroristen die zichzelf in het vooruitzicht van 72 maagden maar wát graag opblazen te midden van de ongelovigen.

Welnu, het moge duidelijk zijn, dat 99,9% van de moslims totaal niet op deze manier wil leven, maar aan de andere kant wél tegen wil en dank te maken krijgt met restrictieve maatregelen van de overheid. Paspoorten worden ingetrokken, uitkeringen worden stopgezet, oftewel het “moslimpje pesten” is in volle hevigheid losgebarsten! En het is nu de vraag hoe wij deze trend kunnen stoppen. Hoe wij de moslims in de armen kunnen sluiten, en laten weten dat zij zeer gewaardeerd worden in het bijdragen aan onze maatschappij. En let wel, het gaat hier om meer dan één miljoen mensen in Nederland die hier wonen en werken, en die hier een bestaan willen opbouwen in vrede en veiligheid. Die veiligheid wordt nu ernstig bedreigd door de neo-nationalisten van Wilders, die op klassiek-fascistische wijze met hen wil afrekenen. “Vrijwillige remigratie”. Het “heroveren” van de moslim-wijken. Alles duidt erop, dat wij op 20 september een slagveld van ongekende orde gaan zien in Den Haag. Ingegooide winkelruiten van halal-supermarkten, mannen die bedreigd worden omdat zij een baard dragen, hoofddoekjes die van vrouwen-hoofden afgerukt worden, en stalen neuzen die op grote schaal moslim-scrotums trachten te verpletteren. Ik zal nergens meer van opkijken in het neo-nationalistische tijdperk dat Europa helaas sinds 2001 heeft betreden…

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in moslimhaat, neo-nationalisme en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op De retro-fascistische agenda van de moslim-verdelgers

  1. IJzersterk betoog! Hier valt zelfs uit islamofobische hoek geen speld tussen te krijgen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Duizenden oververhitte moslimhaters trekken plunderend door Keulen | Kopje thee met suiker graag!

  3. Pingback: Geradicaliseerde neofascist wil alle moskeeën platbranden | Kopje thee met suiker graag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s