“Islamophobia will rule the world!”

wildersvlagWe weten allemaal inmiddels dat Geert Wilders de allergrootste fan is van de Islamitische Staat. Elke avond zit hij zich kwijlend te verlekkeren aan de terroristische propaganda, omdat hij weet dat elk afgehakt hoofd hem weer tientallen stemmen oplevert voor zijn neo-nationalistische beweging, de PVV. Sterker nog, hij hoopt uit het diepst van zijn hart dat deze terroristen ook in Nederland toe zullen slaan, en in de Schilderswijk een islamitisch kalifaat zullen uitroepen, iets wat natuurlijk complete waanzin is, maar wat hem ongekende hoeveelheden islamofobe aanhangers zal opleveren!

En daarom heeft hij ook aangekondigd dat hij op 20 september 2014 met gevaar voor eigen leven en met groot vlagvertoon de Schilderswijk zal binnen marcheren. Met ongekende doodsverachting zal hij richting het paleis van de Haagse kalief optrekken, om vervolgens met zijn blote vuisten de wachters met hun eigen kromzwaarden van de minaretten af te sabelen!

Maar de ultieme natte droom van Wilders gaat natuurlijk veel verder! Het hoogst haalbare in zijn leven is om net als zijn Grote Voorbeeld, wijlen Pim Fortuyn geliquideerd te worden, en dan natuurlijk als het even kan door een moslim! Als ultieme martelaar der Ware Patriotten des Vaderlands zal hij bereid zijn om te sterven in zijn strijd tegen de moslims, zodat hij wellicht bij de volgende verkiezing voor Grootste Nederlander Aller Tijden zijn held en voorganger Pim Fortuyn van de troon kan stoten!

Maar dit alles is natuurlijk alleen maar mogelijk, als de islamofobie in Nederland verder aangewakkerd en gefaciliteerd wordt. Als de moslims verder vernederd en gepest worden. Als de protesten in de Schilderswijk op 20 september zullen ontaarden in een slagveld van ongekende omvang. Als de PVV verdere toenadering zoekt en samen gaat werken met de andere extreem-rechtse groeperingen zoals de neo-nazis. Het zal er in de komende weken nog om gaan spannen, maar als het aan Wilders ligt wordt het een slag die ons nog lang zal heugen, met een klinkende overwinning voor de islamofoben! “Islamophobia will rule the world!”

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in moslimhaat en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s