Kopje thee met suiker graag!

cohenjob_kopje_thee[1]

Welkom op dit nieuwe blog over theedrinken. En dan met name thee drinken met allerlei multiculturele groeperingen in ons land. Van oudsher is Nederland groot geworden door deze zeer effectieve methode om de verschillende bevolkingsgroepen in ons land met elkaar te verbinden. Zeer beproefd en effectief, dus waarom zou je er iets aan veranderen, zou je zeggen?

Maar helaas zijn er sinds 2001 wel een paar dingen veranderd. De samenleving is verrechtst, minder tolerant geworden, en sommige mensen zijn heden ten dage zelfs van mening dat de zeer geslaagde en voor honderden jaren met groot succes gebruikte theedrink-methode beter afgeschaft kan worden, om het vervolgens in te ruilen voor de neo-nationalistische ideologie van propaganda, onderdrukking en op termijn misschien zelfs vormen van etnische zuivering.

De leider van deze kwaadaardige ideologie is Geert Wilders, een man die de afgelopen jaren heeft geleden onder een ernstige psychische aandoening, islamofobie. Islamofobie is een psychische afwijking, waarbij de patiënt waanbeelden ontwikkelt door het dagelijks in grote hoeveelheden bekijken van nieuws over terroristische aanslagen, onthoofdingen, en daarbij de realiteit uit het oog verliest. De patiënt denkt na verloop van tijd daadwerkelijk, dat wat hij op het nieuws ziet de normale gang van zaken is, en dat de mensen die het journaal halen door extreem gedrag in feite afspiegelingen zijn van de gemiddelde burger, wat natuurlijk volslagen onzin is! Op het nieuws komen nu juist de figuren die extreem gedrag vertonen, en afwijken van de rest. Anders is het namelijk niet de moeite om op het nieuws te vermelden.

Maar desondanks willen de islamofoben van geen wijken weten, en door de oogkleppen die zij inmiddels hebben ontwikkeld en de tunnel waar zij in verstrikt zijn geraakt, zijn zij het slachtoffer geworden van hun eigen angsten. Instinctieve driften kunnen daarbij als bijwerkingen optreden, zoals het bekende “ik moet hen doden voordat ik zelf gedood wordt”. Een zeer gevaarlijke ontwikkeling omdat dit soort instinctieve driften op hun beurt weer kunnen leiden tot angsten bij de groep waar zij bang voor zijn, zodat zij in feite deze groep infecteren, waarbij een kettingreactie van fobieën kan optreden.

Daarom moet de neo-nationalistische ideologie op grote schaal bestreden worden met rationale argumenten. Wij moeten instellingen als onderwijs, zorg en integratie van minderheden inzetten om de islamofobie terug te dringen. Politici die oproepen tot het “verminderen” van een bevolkingsgroep (etnische zuivering) moeten juridisch aangepakt worden en zo nodig moet hun politieke beweging verboden worden als daarmee onze geliefde multiculturele samenleving schade toegebracht wordt. De neo-nationalistische landverraders moeten ook met de neus op de feiten worden gedrukt als het gaat om historisch besef, en de gruwelijke gevolgen die de grootschalige nationalistische bewegingen in Europa hebben veroorzaakt in de 19e en 20e eeuw. Ook moeten contra-demonstraties verboden worden. Demonstreren is een goed recht, maar het demonstreren tegen een andere demonstratie valt onherroepelijk onder provocatie en heeft grote risico’s op veldslagen tot gevolg, wat kan leiden tot onnodige inzet van politie en ME.

Onze nieuwe organisatie KTMSG (Kopje Thee Met Suiker Graag) zal alle legale middelen aangrijpen om de groei van het neo-nationalistische gedachtegoed aan te pakken, en de minderheden te steunen in hun strijd voor gelijke behandeling in ons land. Wij mogen niet tolereren dat één groep van zelfverklaarde “vaderlands-verdedigers” ons land kaapt en afpakt van de welwillende meerderheid die gewoon in vrede en harmonie wil samenleven met de moslims en de andere minderheden!

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in neo-nationalisme en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Kopje thee met suiker graag!

 1. Theedrinkende Multicultiknuffelaar zegt:

  Beste Robert-Jean,

  Wat een treffend artikel is dit! Een uitstekende analyse van het islamofobe virus wat op dit moment door ons land waart! Chapeau! En zelfs het “onafhankelijke” NOS journaal doet tegenwoordig mee met de islamofobie-propaganda wat de afgelopen weken weer met bakken onze huiskamers in geslingerd is! Onthoofdingen, ISIS-vlaggen, kalifaten, het hele arsenaal aan anti-islam propaganda wordt uit de kast gehaald om Wilders te behagen! Een walgelijke vertoning!
  Laten we samen strijden om de opkomst van het neo-nationalisme in Nederland een halt toe te roepen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik begrijp dat de schrijvers/sters, van de stukken hierboven Islamitisch zijn of ze hebben de ISIS nog niet ontmoet. Er is een gezegde, ZIENDE BLIND EN HORENDE DOOF !! Het moet dus nog erger worden, VEEL PLEZIER !!!!!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s