Aanpakken, afpakken, uitzetten en opsluiten!

opsteltentheeHet zal u niet ontgaan zijn, dat onze minister van justitie Ivo Opstelten vandaag een groot haat-offensief heeft gelanceerd tegen de moslims. Het hebben van jihadistische meningen en het uiten ervan wordt vanaf nu aan ernstig bestraft. De minister heeft zelfs aangekondigd een MOSLIM-MELDPUNT te gaan openen, waar islamofobe PVV-ers naar hartenlust moslims uit de buurt kunnen aangeven die verdacht gedrag vertonen, door bijvoorbeeld hun baard te laten staan of in een jurk te lopen. Als zij er bovendien ook nog eens een orthodox-islamitische levensvisie op na houden, en een doorgeladen halal-worst van de HEMA bij zich dragen waarvoor geen wapenvergunning is afgegeven, leidt dat onherroepelijk tot denaturalisatie: Hun paspoort wordt afgepakt, alle uitkeringen binnen de familie worden stopgezet, en indien mogelijk worden er internationale afspraken gemaakt met de kalief in Raqqa voor vrijwillige deportatie naar de Islamitische Staat.

U merkt het al, onze samenleving stevent langzaam maar zeker af op een intolerante en moslim-hatende staat die mensen ongelijk behandelt en meningen filtert op basis van afkomst en religie. Want de grootste haat-prediker van ons land, de neo-nationalistische leider Geert Wilders mag in alle rust doorgaan met het langzaam implementeren van zijn anti-moslim beleid. Partijen die vroeger gematigd waren zoals VVD en PvdA nemen nu radicaal-rechtse standpunten in waar zelfs Hans Janmaat het schaamrood op de kaken van zou hebben gekregen. Zij laten hun oren keer op keer hangen naar de haat-zaaiende retoriek waarmee de neo-nationalisten van de PVV hen onophoudelijk bestoken. Het dragen van een jihadvlag kan al reden zijn om iemand als terrorist te bestempelen, terwijl het blijkbaar geen enkel probleem is om op het Binnenhof met de vlag van het dictatoriale en extreem repressieve Noord-Korea rond te banjeren. Want tsja, Kim Yong-Un is nu eenmaal lang niet zo gevaarlijk als de moslims! Ook worden er speciale anti-jihad-commandotroepen in het leven geroepen die het verspreiden van “jihadistische propaganda” op internet moeten bestrijden. En als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl worden internetbedrijven die de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel hebben en daarom weigeren deze “propaganda” te verwijderen op dezelfde wijze hard aangepakt!

Iedere weldenkende Nederlander weet natuurlijk, dat deze onderdrukkende en vrijheidsbeperkende maatregelen alleen maar méér tweespalt in de samenleving zullen veroorzaken. De moslimhaat zal alleen maar toenemen, en de orthodoxe moslims zullen zich aan de andere kant nog verder in de hoek voelen gedrukt. En het enige dat écht helpt, namelijk de onderliggende problemen van discriminatie en armoede aanpakken, daar wordt natuurlijk weer met geen woord over gerept! Gediscrimineerd worden is volgens de rechtse politici namelijk een “keuze”. En als je noodgedwongen moet leven van een uitkering dan “had je maar beter je best moeten doen”, zo mekkert Henk Kamp van de VVD. Dus niets wijst er nog op, dat de heren politici de komende jaren tot het inzicht gaan komen dat vereist is voor het repareren van het hevig lekkende dak dat boven onze multiculturele samenleving langzaam aan het wegrotten is.

Ik denk dat ik daarom na het weekend het moslim-meldpunt maar eens ga bellen om de Grote Blonde Leider, de grootste haat-zaaier van ons land Geert Wilders aan te geven. Misschien dat ze bij politie en justitie dan zo wijs zijn om hem zijn paspoort af te pakken en hem samen met zijn Hongaarse echtgenoot terug te sturen naar Budapest. En dan kan hij daar lekker met zijn vrouw en zijn privé leger aan beveiligers in zijn roeiboot op de Donau gaan varen. En dat allemaal natuurlijk geheel in stijl, tegen de stroom in.

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in moslimhaat en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Aanpakken, afpakken, uitzetten en opsluiten!

 1. nietlinksnietrechts zegt:

  Jihadisten moeten het land uit.
  Net zoals de mensen die IS steunen.

  Like

 2. ineke zegt:

  las in diverse nieuws online sites vandaag dat DE jihadvlag in beverwijk wordt verkocht…blijkt het gewoon de hashada vlag te zijn.. gewoon overal te koop.. is niks mis met deze vlag.. daar staat gewoon alleen de geloofsovertuiging op.. is zelfs in het groen de vlag van saudi arabia.. mensen zien een zwarte vlag met voor hen onbekende tekens en huppppp het is de vlag van de IS of Al Qaida.. en aan de reakties onder het nieuwsitem bij rtl nieuws zijn de reakties zo voorspelbaar.. bombarderen die markt.. is nog een van de minst rigoreuze

  Like

 3. Ellen Konne zegt:

  STEM NIET OP DE D66.

  Het blijkt nu dat de D66 de grootste voorstander is geweest voor grootschalige immigratie uit moslimlanden!

  Maar nu gaan ze nog een stap verder: D66, GL, CDA en PVDA willen in Gouda een jihad moskee laten bouwen, de gemeente Gouda lijkt werkelijk een vijandelijke monster!

  D66 wethouders zeggen dat de moskeebouwers geen ISIS leden zijn, maar in werkelijkheid zijn deze salafisten en jihadi’s hetzelfde. ISIS, net als Al-Qaeda, is een splinterorganisatie van de Salafistische beweging die ook in Nederland overheerst!! D66, GL, CDA en PVDA geven jihadisten de kans om hier aanslagen te plegen door weg te kijken, de zaken te bagatelliseren, af te zwakken. Door ze te pamperen (uitkeringen) geven, moskeeën te bouwen. Den Haag slaapt of verliest zich in gehakketak wat uiteindelijk niets oplevert. Een ware horror scenario, D66 in de regering. Van de regen in de drup of eigenlijk zelfs andersom. Een partij die verraad de oppositie door de regering te steunen samen me de christelijke partijen die ook kunnen parasiteren voor eigen zaakjes. Politiek is gedegradeerd tot een vieze handel of zwendel. Werkende mensen en die hele leven gewerkt hebben zijn hier de dupe van. Nu nog door alleen binnenlandse schurken, straks onder Pechtold van de Europese.

  Gouda gaat ten onder; ISIS is een salafistische plant en wacht op zijn prooi!!. Die waarheid moet je niet ontkennen…Het jihadistische salafisme, bouwt nieuwe moskeen en verovert langzammerhand Nederlandse steden, met steun uit de politiek. De overheid maakt zich schuldig: verraderlijke gemeente heeft de hulp ingeroepen van rijke jihadisten uit het M-Oosten. De tijd tikt, maar wat kan het volk ertegen doen? Pechtold is de grootste en gevaarlijkste demagoog van het Binnenhof. En hij snapt ook nog steeds niet dat hij door de islamieten als een westerse christelijke hond wordt gezien! 
  De D66 is een bijwagen van het PvdA. D66 is sowieso een uiterst schadelijke partij voor Nederland.
  Mensen die D66 stemmen, snappen niet dat D66 hun toekomst naar de bliksem helpt.

  Wie deze coalitie steunt is trouwens niets waard en zijn succesje is maar tijdelijk.

  D66 verwart en mixt gewoon wat begrippen, misleidt de mensen. En ieder die beweert dat de slachtingen, aanslagen en een aantal bloedige oorlogen van de afgelopen pak weg 25 jaar niets met de Islam te maken hebben hoort m.i. niet thuis in een landsbestuur. Dit houdt niet in dat alle moslims terroristen zijn, maar zij behoren wel tot een hele verkeerde sekte. Als we kijken naar het bloedvergieten wat de Islam teweeg brengt, kan dit niet tot een gewone godsdienst gerekend worden.
  In ca 1500 jaar heeft zich geen enkele mildere afsplitsing voorgedaan, sterker nog ze worden met de dag bloeddorstiger. Als Rutte, Samson en Pechtold weer schreeuwen: “Dit heeft niets te maken met de Islam”, dan zeggen we ook, Nederland is dit gedraai en gekonkel spuugzat! Een fundamenteel foute ideologie die sommigen iets milder belijden, maar dat is slechts een vernislaagje om de ware aard te verdoezelen.

  Van straat jongens tot massamoordenaars!

  Door de D66 gesteunde regering Rutte gaf onlangs miljoenen euro’s aan de Moslimorganisaties! Goed georganiseerde islamisten worden steeds militanter in Nederland. Straat voor straat, wijk voor wijk zijn er etnische omwentelingen aan de gang. Nieuwe generaties worden in de moskeen opgevoed/opgeleid als jihadisten tegen de Nederlanders!!

  Hoe moslimjongeren moordende jihadisten aan het worden.

  Er zijn in Nederland duizenden moskeen en andere soort islamitische instellingen die hele dag propaganda verspreiden voor de jihad. Deze islamisering proces wordt door de D66, PVDA, CDA, en GL politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers. De gewone burger wordt tot de laatste door dit kabinet zeer nauwkeurig berekende cent zó uitgeknepen, het ideologische en glazentoren gebazel kent geen grenzen. 

  Iedereen kan waarnemen dat ons land als gevolg van het tot nu toe gevoerde immigratiebeleid langzaam maar zeker naar de knoppen gaat. Het gaat niet alleen om het geld. De immigratie (99% bestaat uit de moslims) in Nederland is qua aantallen extreem veel geweest en in een te korte periode. De Nederlandse samenleving is overspoelt met moslims. De grote steden lijken inmiddels bijna islamitische enclaves.
  Ons land gaat compleet naar de klote. We leven inmiddels in een schijn democratie: alles wat het volk wil wordt genegeerd en burgers bestempeld als groot gevaar voor burgers.

  Intussen gaat de ongecontroleerde islamitische volksverplaatsing door, jihadisten hebben vaste voet in Nederland… Het grootste gevaar komt van deze moslims. Ze willen de echte jihad juist hier uitvoeren. De islam wil niet met de niet-moslims samen gaan. Omdat zij zich superieur wanen. Zo staat dat in hun genen: wanneer dan ook, hoe dan ook moeten ze met hun heilige oorlog beginnen…! Het zal ons nog vele vele miljarden kosten, betaald door de hardwerkende mensen; vooral de jeugd van nu zal de gevolgen later ondervinden. De onderzoeken constateren somber dat Nederland reeds ten prooi is gevallen aan de Islam, en met de Frankrijk hetzelfde dreigt te gebeuren.

  Like

  • Leftisright zegt:

   Een knap staaltje rechts-populistische propaganda! Daar moet behoorlijk wat verspilde tijd in hebben gezeten om die nihilistische onzin allemaal bij elkaar te verzinnen! Maar kostelijk om te lezen is het wel. Gelukkig zijn er in Nederland nog genoeg mensen met gezond verstand die dit soort irrationale onderbuik-brakerij met sterke argumenten kunnen weerleggen. Maar het is wél een belangrijk signaal dat we onze jeugd beter moeten gaan onderwijzen om dit soort ontspoorde gevallen te voorkomen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s