Kaalhoofd en PVV-deserteur wil her-invoering van de dienstplicht

joramJoram van Klaveren (1979), kaalhoofd en voormalig kamerlid voor de neo-nationalistische PVV-beweging, heeft vanochtend bij de zelfbenoemde wakkerhoofden van WNL verklaard dat de dienstplicht opnieuw zou moeten worden ingevoerd. En dit alles om het probleem van de jeugdcriminaliteit te bestrijden. De curieuze gedachtekronkel van de ex-PVV-er is blijkbaar dat als je deze kleine crimineeltjes op kosten van de staat bewapent, ze dan vanzelf wel met hun criminele gedrag zullen ophouden. Orde en tucht lijken daarbij de kernwoorden van zijn betoog te zijn, omdat bij het horen van die termen zijn ogen net zo hard beginnen te glimmen als zijn gladgeschoren kaalhoofd. Bijkomend effect waar van Klaveren bovendien ook wel oren naar lijkt te hebben, is dat een uitgebreid dienstplichtig leger handig inzetbaar zou zijn in het geval dat de neo-nationalisten in Nederland – al dan niet via een staatsgreep – de macht zouden grijpen. Het huidige beroepsleger kan vanwege zijn geringe omvang namelijk onmogelijk tegen de eigen bevolking ingezet worden, in het geval deze in meerderheid het nationalistische gedachtegoed blijkt te verwerpen, en daarmee in de ogen van Van Klaveren “tegen Nederland” zou zijn.

Dat blijkt ook ook de zorgvuldig gekozen naam van zijn nieuwe partij, “Voor Nederland”, welke hij samen met die andere PVV-deserteur, Louis Bontes heeft opgezet. Op initiatief van het schietgrage kaalhoofd is, toen nog onder de PVV-paraplu, ook het racistische Marokkanen-debat gehouden, één van de meest schandalige en weerzinwekkende vertoningen die zich in de na-oorlogse volksvertegenwoordiging heeft afgespeeld. En natuurlijk na dit debat het hypocriete gedrag van Van Klaveren om vanwege DIE ZELFDE Marokkanen de PVV te verlaten omdat die “een stap te ver” zou zijn gegaan. Een bewijs dat de grootste vijand van zowel PVV-ers als ex-PVV-ers het eigen geweten is, dat gelukkig op sommige spaarzame momenten weer lijkt te zijn ingedaald in de glimmende neo-nationalistische kaalkop uit het altijd gezellige en multiculturele Almere!

Wat ook een opmerkelijk feit is, is dat deze pro-dienstplicht-cowboy godsdienstwetenschappen heeft gestudeerd. Je zou zeggen dat hij gedurende die studie wel wat wijzer kan zijn geworden over de status van de islam als zijnde een wereldreligie, maar het tegendeel blijkt waar. Bij het verlaten van de grootse nationalistische beweging die Nederland sinds de NSB heeft gekend, heeft hij schriftelijk laten weten dat de partij zich in zijn ogen teveel op Marokkanen aan het richten is en te weinig op “de islam”. Blijkbaar wil het glimmende kaalhoofd zijn dienstplichtleger inzetten voor een strijd tegen de moslims, een neo-nationalistische jihad die het hernieuwde patriottisme en de onverdroten vaderlandsliefde van boven af en met harde hand bij de Nederlanders de hersens in moet stampen!

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in neo-nationalisme en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s