En zo is het maar net!

theedrinken-01

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

24 reacties op En zo is het maar net!

 1. cassandrasez zegt:

  Het is zo heerlijk om te zien hoe jullie huilie-huilie doen en met de kleine voetjes stampen en rood aanlopen en Trump kan het geen zak schelen. Straks komt Wilders en krijgen jullie nogmaals reden om in totale hysterie los te barsten.

  Like

  • jan kokosnoot zegt:

   dan jouw hysterie als je “te laat” doorkrijgt dat Wilders/Rutte jouw je huur-, zorgtoeslag, aow, pensioen afpikken met negatieve rente op je spaargeld en geen zorg voor je zieke moeder.

   Like

   • cassandrasez zegt:

    Nee daar is zat geld voor als we de strontluie achterlijke parasieten terug schoppen naar hun mislukte zandbak.

    Like

    • jan kokosnoot zegt:

     er valt met u niet te praten. Een stembewijs zou net als een rijbewijs voor u niet verkeerd zijn. * Ben zelf ook anti-islam, maar stem geen pvv.

     Like

     • cassandrasez zegt:

      Nou dan is je stem verloren, want als wij het westen niet met hand en tand verdedigen tegen de Islam worden wij Kabul en Beirut en dat wil ik niet op mijn geweten hebben.

      Like

  • jan kokosnoot zegt:

   je snapt me niet. De islam is inderdaad een groot gevaar. Maar de PVV is een nep-oplossing. De oplossing voor de islam moet vanuit de theologische hoek komen. Volgens Geert is de islam een ideologie, maar theologisch gezien is de islam een voortzetting van de Baal religie. Dit moeten we de moslims onder de neus wrijven. En de SP is mijns inziens ook redelijk kritisch met wie we hier binnen laten. De PVV maakt misbruik van de situatie en is VVD+

   Like

   • cassandrasez zegt:

    nee theologen hebben niet een geweldsmonopolie, terwijl moslims jihadi’s dus wel soldaten zijn. We hebben de wet en eventueel macht nodig om Islamieten op te hoepelen naar hun keuze van 1 van meer dan 40 grote rijke moslimlanden.

    Like

    • jan kokosnoot zegt:

     kerel, je hebt een waas voor ogen, je bent gehypnotiseerd; je ziet alleen het gevaar van de islam en niet van Wilders. Jij hoort tot de categorie: wie niet wil horen, moet maar voelen. Ik hoop dat Rutte en Wilders jou straks financieel helemaal leeg schudden, je zorgtoeslag afpikken en je huurtoeslag en je spaargeld. Want dat gaan ze doen.

     Like

     • cassandrasez zegt:

      Wilders heeft geen homohaat, vrouwenhaat, Kafir haat of geweldsdreiging voor wie dan ook maar. De ranzige gore Islam WEL. De walgelijke allahsmeerpijp Kuzu hoort achter een cordon sanitaire, Wilders niet.

      Like

     • cassandrasez zegt:

      En dat het VVD plus is — dat hoor ik maar steeds, terwijl de VVD duidelijk niets van Wilders moet hebben en vice versa, Wilders haat de Eurofiele Islamofiele VVD.

      Like

 2. jan kokosnoot zegt:

  Cassandrasez heeft niet door dat we steeds meer op een Scientology achtige manier geregeerd worden.

  Like

 3. jan kokosnoot zegt:

  ik ben het absoluut niet eens met de stelling. Integratie vereist een brandpunt of een prisma. Vanuit één prisma kan er diversiteit ontstaan (Kolossenzen 1:16-17). Dit brandpunt is christus en niet het anarchisme.

  Like

  • cassandrasez zegt:

   Jezus zei, Ik ben de weg, de waarheid, en het leven; niemand komt tot de vader, dan door mij. Dus wat bedoel je, diversiteit.

   Like

   • sonicchrist zegt:

    bij jouw andere responsen staat geen antwoord functie; dus doe ik het maar hier. Wilders heeft geen vrouwenhaat of homohaat… Maar hoe denk Wilders over werklozen en joden? Hoe denkt Wilders over de AOW leeftijd en uitkeringen, huurtoeslagen? Feit is dat niemand in Wilders gedachten wereld kan kijken. Het enige dat we weten is dat Wilders een grillige knakker is die onnozele halzen als jij veel te gemakkelijk zand in de ogen strooit.

    Like

    • cassandrasez zegt:

     Wilders heeft niks tegen Joden, en is een voorstander van Israel, wist je dat niet? Lees hun partijprogramma eens ipv stomme vragen te stellen.

     Like

     • jan kokosnoot zegt:

      hoe wilders over de Joden denkt weet alleen wilders. Sinds hij met Marine Le Pen optrekt mogen we best wantrouwend zijn. en ik stel stomme vragen om naar jouw niveau af te dalen.

      Like

     • cassandrasez zegt:

      Het is de vader Le Pen die iets tegen Joden heeft, Marine niet. Hoe vaak moet ze dat zeggen, gaslightend valse sisser die ondertussen niks zegt van hoe het Jodenhatende DENK de arm is van Jodenhatende Erdogan en de Jodenhatende Islam. Hypokriet.

      Like

 4. jan kokosnoot zegt:

  Geweldig dat Marine niets tegen de Joden heeft. Nu maar hopen dat dit ook echt zo is. En dat het geen verkiezingsstunt van haar is. Met Denk heb ik geen reet te maken. Verder hoop ik dat je PVV stemt en dat de PVV vervolgns alles van je afpakt waar je hard voor gewerkt had. Dan kun je na afloop je oude hobby weer oppakken: huilenbakken, over hoe gemeen de wereld is. Weet je nog de AOW leugens van Geert?

  Like

 5. jan met de lange piemel zegt:

  ik wil Cassandrasez niet horen janken over de hogere zorgpremie. Wees blij dat je meer mag betalen dit jaar. Komt ervan als je PVV stemt. Misschien wil Canadrasez ook de hogere zorgpremie betalen voor al die mensen die niet op de PVV stemden.

  Like

 6. jan kokosnoot zegt:

  ik vind dat thee wel een verwijzing is naar ons koloniale verleden en de slavenhandel. Zoveel slaven zijn er op de theeplantages gestorven. Andere naam graag voor deze blog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s