De Telegraaf is een vijand van de islam

FawazJneid-03Vol verbazing heb ik de afgelopen dagen gekeken naar de nieuwsrubrieken. Een aantoonbaar verzonnen nepnieuws-artikel in het rabiaat-rechtse propagandablad genaamd “De Telegraaf” werd klakkeloos overgenomen door serieuze media zoals het NOS journaal en Nieuwsuur. Er werd gesteld dat de orthodoxe imam Fawaz Jneid uit Den Haag de burgemeester van Rotterdam zou hebben bedreigd met de dood door hem als “afvallige” te hebben bestempeld. Wat iedere zichzelf respecterende journalist dan zou moeten doen is die stelling op waarheid controleren in plaats van de beroepshaatzaaiers van De Telegraaf kritiekloos na te blaffen. Hulde daarom aan Maarten Zeegers die een uitgebreide samenvatting op Twitter zette waarin duidelijk werd dat de imam niemand met de dood had bedreigd. Sterker nog, hij had Aboutaleb óók geen afvallige genoemd! Bovendien werd de imam zelf ook nog aan het woord gelaten waarbij hij alle aantijgingen uiteraard ontkende. Maar desondanks bleef de NOS er tóch urenlang het journaal mee openen. Want ja, wat een salafist roept of niet roept maakt niet uit, heel briesend Nederland wil hem alleen al vanwege zijn baard en malle jurk het land uit trappen! Dus waarom zou je dan nog de moeite doen om de waarheid proberen te achterhalen?

Daarom zou ik Fawaz Jneid een wijze raad willen geven: Niet Aboutaleb is een vijand van de islam, maar De Telegraaf is dat duidelijk WÉL! Al meer dan vijftien jaar is dit walgelijke propagandavodje bezig om een strijd te voeren tegen immigranten, en dan met name de moslims. Ze staan te applaudisseren als er Turken door honden aangevallen worden, ze bewieroken de extreemrechtse moslimverminderaar Geert Wilders, en als ergens mensen hun land ontvluchten voor oorlog en onderdrukking worden die als insectenplaag omschreven.

Telegraaf-08Nu is de radicalisering van dit xenofobische haatblaadje bepaald niet nieuw, want al in 1940 bleken zij als ware landverraders hun lezers op te roepen de Duitse bezetter “kalm en waardig” te ontvangen, waarna er zelfs door het verachtelijke haatvod werd aangemoedigd joden aan te geven om in de instinctmatige behoefte aan reinheid van de Duitsers te voorzien. Wat dat betreft hebben ze dus niets van de geschiedenis geleerd! Ze hebben hun jodenhaat gewoon ingewisseld voor moslimhaat, en het hele spel kan gewoon van voren af aan beginnen!

Opgehitst door de openlijke jacht die De Telegraaf op meningen van salafisten aan het voeren is heeft deze discussie inmiddels ook de Tweede Kamer bereikt.  Minister Grapperhaus vindt het intens jammer dat Jneid zich keurig binnen de grenzen van het toelaatbare heeft gehouden: “SCHANDE! Waarom houdt hij zich als salafist aan de wet? Het zou VERBODEN moeten worden dat salafisten zich aan de wet houden!” – En om de daad bij het woord te voegen heeft hij aangekondigd de vrijheid van meningsuiting te gaan inperken zodat salafisten daar niet meer zomaar ongestraft gebruik van kunnen maken.

En dat wordt nog een lastige zaak, want hoe kun je imams het zwijgen opleggen en tegelijkertijd extreemrechtse haatzaaiers die nota bene WÉL door een rechter zijn veroordeeld vanwege strafbare uitlatingen alle ruimte geven om moslims te pesten en te sarren? Want die mogen natuurlijk geen haarbreed in de weg worden gelegd! Stel je voor dat we straks in de situatie terecht komen dat een imam zomaar in een boekwinkel mag preken terwijl zielige huilfascisten onze dorpen en steden niet eens meer mogen opfleuren met afgehakte varkenskoppen waarmee de moslims verdreven moeten worden? En stel je voor dat door zo’n nieuwe wet die lieve meneer Wilders vastgezet moet worden omdat hij D66 een partij van Nederlandhaters heeft genoemd! Logischerwijs zou dat dan ook als “doodsbedreiging” worden gezien.

Nee, er is nog veel werk aan de winkel! De vijanden van de islam bij De Telegraaf moeten de geesten eerst rijp gaan maken voor de afschaffing van Artikel 1 van onze Grondwet, zodat ze net als in 1942 hun strijd tegen de moslims kunnen voortzetten, teneinde het Avondland rein, zuiver en van vreemde smetten vrij te maken! HOU ZEE!

Robert Jean Konrad.

Dit bericht werd geplaatst in islamofobie, moslimhaat, ophef, Telegraaf, vrijheid van meningsuiting en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op De Telegraaf is een vijand van de islam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s