Huilen is voor Dionne te laat

dionnestax-12Lachen is gezond. Uit talloze onderzoeken blijkt dat lachen een helende werking heeft op lichaam en geest zodat de zorgen van alledag beter verwerkt worden en men met frisse moed in het leven kan staan. Daarom is het, als je als nieuwslezer van het NOS-journaal beroepsmatig en dagelijks met een hoop ellende te maken krijgt, zeer aan te bevelen om jezelf een keer voor een hele nacht op te laten sluiten in een glazen studio met langharig tuig om daar onder begeleiding van door publiek aangevraagde verzoeknummers jezelf met een gulle glimlach in te zetten voor het goede doel. Niets mis mee, moet Dionne Stax aanvankelijk gedacht hebben. En gelijk heeft ze.

Maar helaas had ze geen rekening gehouden met de antipleziermaffia van GeenPeil-voorzitter Bart Nijman. Die zet namelijk na elke aanslag speciale online anti-lach-rechercheurs in om blije moslims en andere verdacht vrolijke types te traceren die het hebben gewaagd hun mondhoeken op ongepaste wijze te krullen in tijden van kommer en kwel. En als hij beet heeft activeert hij ongegeneerd dit volksleger van bezorgde boosburgers door met geveinsde verontwaardiging van leer te trekken tegen deze schandalige blijheidsdelicten, met het gevolg dat deze stijlloze lemmingen met fakkels en hooivorken kunnen worden ingezet tegen de “goedmens”. Want er zal hoe dan ook gehuild worden!

bartnijman-71En zo geschiedde. Na een goedbedoelde selfie ging de gehele Verenigde Alliantie der West-Germaanse Moslimvrezers volledig los op Dionne! Nadat Wierd Duk, Esther Voet en Bas Paternotte op grandioze wijze acteerden dat ze vanaf een exoplaneet afgeschoten ruimtecapsule zojuist op een nog onbekende en voor hen wereldvreemde aarde waren aanbeland kon ook bosvrouwtje Annabel Nanninga natuurlijk niet achterblijven. Gelukkig waren er ook snel trouwe huilsoldaten ter plaatse die Dionne het bevel gaven om deze ongepaste lachfoto maar eens héél vlug te verwijderen. Ook werd er geëist dat ze binnen 24 uur ontslag zou nemen. Ze werd een lelijk mens en linkse trut genoemd door kotsende rabiaatrechtse NPO-haters. Want vrolijkheid is natuurlijk hartstikke gatver en goede doelen van de NPO zijn een vorm van decadente zelfpijperij. Uiteraard werd ze ook meteen als islamknuffelende cultuurverneuker en terrorisme-verheerlijker weggezet. Dionne Stax zou zelfs in opdracht van de NOS de christelijke feestdagen mee helpen afschaffen. Kan het nog krankzinniger in deze tijd van hysterische islambenoemers en ongeïntegreerde onheilsprofeten?

noord-korea-11Nou en of, dat kan! De vrolijkheidsverbanners van GeenPeil willen straks hun eigen huilende professor Jan Dijkgraaf de Tweede Kamer inloodsen om per bindend referendum “de nationale volkswil” te gaan verwoorden. Dus eerst wordt aan de achterban gevraagd hoe lang en hard er gehuild moet worden na elke omgewaaide kerstboom om de bevolking vervolgens op Noord-Koreaanse wijze met speciale jankpolitie en bewapend met griengas te instrueren om op politiek correcte wijze collectieve treurmarsen in te zetten. “Diep triest” gedrag zoals gezellig doen en schattig lachen zullen vanzelfsprekend in een periode van schokkend nieuws niet meer getolereerd worden, en het plaatsen van foto’s zal eerst moeten worden voorgelegd aan een onafhankelijke commissie die onder leiding van de objectieve nieuwsduider Wierd Duk zal bepalen of deze kiekjes blijvende psychische schade kunnen toebrengen aan het “gezonde verstand” van de inmiddels in permanente Charlie-staat verkerende bevolking. Pas dán zullen de bezorgde deugburgers gerustgesteld zijn.

Intussen heeft Dionne Stax haar excuses aangeboden aan de nodeloos kwetsende gekwetsten. En terwijl de hypocrisie nog van hun rechtscorrecte deugtronies afdruipt is ook de huilende stemrobot Jan Dijkgraaf weer tevreden. Gelukkig maar, want stel je voor dat we te vrolijk worden met z’n allen! Zo, en nu snel een plaatje aanvragen bij Serious Request. Ik zat te denken aan “Huilen is voor jou te laat.” Of nee, “Met de vlam in de pijp” kan ook best. Want volkszanger Rob van Daal heeft me namelijk op het hart gedrukt dat je elke verwijzing naar actuele kwesties kunt toeschrijven aan puur toeval zodat ook Henk Wijngaard NIETS meer met vrachtwagens te maken heeft!

Robert Jean Konrad.

 

Dit bericht werd geplaatst in benoemen, bezorgde burgers, islamofobie, terrorisme en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Huilen is voor Dionne te laat

  1. jan kokosnoot zegt:

    war gaat dit überhaupt over? wie is dionne?

    Like

  2. jan kokosnoot zegt:

    heb je nu al bij Maroc.nl geklaagd omdat ik daar verwijderd was?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s