Liefdadigheid van moslims wordt bestraft met weigeren visum

Rohamaa“De Stichting Rohamaa is een stichting die zich inzet voor humanitaire projecten. In een wereld waarin individualisme centraal staat, probeert Rohamaa om juist het collectieve sociale aspect terug te brengen. Respect voor menselijke waarden en empathie zijn het fundament waar Rohamaa op wenst voort te bouwen.”

Prima doelstellingen zou je op het eerste gezicht denken, als je deze tekst aantreft op de website van deze liefdadigheidsorganisatie. Maar niets blijkt minder waar. De zelfverklaarde en met een ernstige vorm van islamofobie geïnfecteerde cultuurbeschermers van de rechtse propagandaverspreiders Telegraaf en GeenStijl hebben het benefiet-event dat deze organisatie van plan was te houden met gewiekste journalistieke terreur omgedoopt tot JIHAD-GALA, en de buitenlandse weldoeners die geheel vrijblijvend zouden gaan spreken op dit evenement met enkele pennenstreken gebombardeerd tot HAAT-IMAMS.

Zo gaat dat in Nederland. Liefdadigheid van moslims wordt hier niet geaccepteerd, en elk dubbeltje dat uit barmhartigheid gegeven wordt aan een verminkt of getraumatiseerd kind in Syrië wordt ogenblikkelijk geconfisqueerd door de AIVD, aangezien bij het verschijnen van lange baarden en soepjurken al automatisch de achterliggende terroristische bedoelingen worden vermoed en op basis van deze enge uiterlijke kenmerken worden visa ingetrokken en zwarte lijsten samengesteld.

En om er nog een spreekwoordelijk schepje bovenop te doen, heeft minister Asscher van Anti-salafistische Zaken de moslimgemeenschap er vandaag nog eens fijntjes op gewezen dat zij collectief verantwoordelijk moeten worden gehouden voor de onwelgevallige mening die een buitenlandse sjeik wellicht op uiterst verbale wijze zou kunnen uiten, waarbij natuurlijk de veiligheid van de zwaar ronselbare toehoorders niet kan worden gegarandeerd!

Terwijl dit soort bijeenkomsten nou juist een uitgelezen kans zijn om PVV-ers heen te sturen met het doel om de integratie van deze kansarme groep te bevorderen! Het overspoelen van hun geharde nationalistische geesten met islamitische liefdadigheid is bijkans nog de enig overgebleven succesvolle aanpak om hun hardvochtige vooroordelen los te weken. Zoals een hardnekkige postzegel die na een een nacht lang in het water te hebben geweekt langzaam maar zeker zijn kleefkracht verliest, zo kunnen de ongewenste xenofobische gevoelens die zich in de PVV-ers verschuilen door middel van overmatige blootstelling  aan langbaardige weldoeners wellicht teniet gedaan worden. Laten wij daarom niet schromen om deze vriendelijke Arabische sjeiks met open armen te ontvangen!

Robert Jean Konrad

Dit bericht werd geplaatst in islamofobie, moslimhaat, vrijheid van meningsuiting en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Liefdadigheid van moslims wordt bestraft met weigeren visum

 1. Anon zegt:

  Doe de wereld een plezier en PLEEG ZELFMOORD! Gehersenspoelde SICK FUCK!
  Iedereen met een BREIN HAAT islam! Islam is ZIEK! Religie is sowieso compleet gestoord, maar islam slaat alles! IDIOOT! En in je twitter-bio staat dat je een hekel hebt aan ‘pedofilofobe’ dus je bent nog een SICK FUCK smerige kut pedo ook! STERF GESTOORDE GEK! Met je achterlijke gelul en bullshit en zelfverzonnen woordjes! En pvv’ers gooide geen ruiten in, maar de ruiten van pvv’ers werden ingegooid door SICK FUCKS zoals JIJ! HYPOCRIETE LUL! STERF! DIAF!

  Like

  • Deze reactie is nu een perfect voorbeeld van de haat, woede en razernij waarmee de neofascistische PVV de Nederlandse bevolking probeert te vergiftigen. Mensen met een afwijkende mening worden linea recta naar een psychische inrichting verwezen of gelijk maar dood gewenst. De nazi’s zouden trots zijn op deze persoon! Zijn dierlijke driften om moslims te verminderen maken hem de perfecte kamp-commandant! Ben je anders? Dan moet je dood! De nazi-mentaliteit druipt ervan af!

   Like

 2. beste kopje thee, de islam is wel een Baäl religie, ontstaan in Petra. Hij is een kwaadaardige religie die hier niet hoort en die nergens hoort. Nu geef ik toe dat het officiële christendom ook foute boel is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s